Uitnodiging Ziekenzalving 9 maart

UITNODIGING VOOR ZIEKENZALVING OP ZATERDAG 9 MAART OM 15.00 UUR

Sinds enkele jaren wordt de mogelijkheid geboden om dit genadevolle sacrament gezamenlijk te ontvangen. De gezamenlijke ziekenzalving is geen droeve aangelegenheid maar een hoopvolle en blijde gebeurtenis. Of u nu jong of oud bent, lichamelijk ziek of geestelijke kracht nodig heeft, u wordt van harte uitgenodigd om aan deze viering deel te nemen, waarbij ook familieleden en vrienden meer dan welkom zijn. De eucharistieviering, waarin het Sacrament van de Ziekenzalving zal worden bediend vindt plaats op zaterdag 9 maart a.s. om 15.00 uur in de Emmaüskerk, Potgieterplein 2 in Uithoorn.

U kunt zich voor deze gezamenlijke ziekenzalving aanmelden tot zaterdag 2 maart a.s. Telefoon: 06 – 81 29 33 77 of email: secretariaat@emmaus-uithoorn.nl