Kinderwoorddienst – In de voetsporen van Jezus!

Woensdag 14 februari is het Aswoensdag, het begin van de 40-dagentijd. In deze periode tot aan Pasen is er elke zondag een kinderwoorddienst. Behalve op zondag 10 maart als er een Gezinsviering is met het kinderkoor Opmaat.

Met de kinderwoorddiensten bereiden we ons samen met de kinderen voor op Pasen. We lezen hetzelfde evangelie als de volwassenen in de kerk en leggen daarna uit wat Jezus ons wil vertellen, wat hij aan ons wil vragen. Om het verhaal nog beter te kunnen begrijpen, volgen we dit keer de voetsporen van Jezus naar de stad Jeruzalem.

Op zondag 24 maart is het Palmpasen. Ook dit jaar vieren we samen met de kinderen uit de Schutse de intocht van Jezus in Jeruzalem. Meer informatie geven we in de volgende Kom Erbij!

Komen jullie op zondag ook naar de kerk? We zien jullie graag!

Leonie en Bart

P.S. Voor de kinderwoorddienst zoeken we nog ouders of jongeren die willen assisteren bij het knutselen. Interesse? Neem contact op met één van ons.