Vormsel

Na het doopsel en de 1ste communie ben je nu toe aan jezelf ontwikkelen, de we- reld op je eigen manier ontdekken. Een tijd waarin je jezelf zal vormen tot zelf- standige en volwassen man of vrouw. Een tijd waarin je een persoonlijke relatie met God gaat opbouwen.

Onze kerk wil je daarbij helpen met een cadeau: het VORMSEL, d.i. het toedienen van de Heilige Geest van God! Klinkt het ingewikkeld? Daar willen wij juist uitleg geven, samen onderweg met een groep jongeren.

Wat we gaan doen?

  • Alle vormelingen van Aalsmeer, Kudelstaart, Uithoorn, De Kwakel en Nes aan de Amstel komen bijeen om een vormselcatechese te krijgen. Dat begint voor Kerstmis en eindigt in het voorjaar, tegen het feest van Pinksteren en de viering van het Vormsel.
  • De catecheseavonden worden gehouden van 19.30 tot 21.00 uur, in een van de vijf samenwerkendeparochies. Tijdens deze bijeenkomsten gaan we met elkaar uitzoeken wat gevormd worden nou precies inhoud.
  • Daarnaast gaan wij bijvoorbeeld leuke uitjes organiseren, zoals aar de Bavodag in Haarlem. Daar komen we samen met 1500 andere vormelingen uit Noord Holland. Kijk maar eens op www.bavodag.nl

Nadere info: neem contact met het secretariaat op