PalmPaasProject 2024

In het weekend van Palmpasen gaan we samen met de kinderen uit de Schutse palmpaasstokken maken. Op zondag lopen we een optocht van de Schutse naar het Karel van Manderhof. Bij deze optocht is er muziek van een fanfare. Iedereen mag weten dat we er zijn!

Zaterdag 23 maart:
• 10.00 uur: Het versieren van de stokken in de hal van de kerk
• 10.45 uur: Het verhaal van het ezeltje in de dagkerk

Zondag 24 april:
• 9.30 uur: Start van de dag in de Schutse
• 9.45 uur: Optocht met fanfare
• 10.15 uur: Koffie, thee en limonade in het Karel van Manderhof
• 10.50 uur: Inwijding van de palmpaastakken op het plein voor de Burght
• 11.00 uur: Viering in de kerk met kinderwoorddienst.

Maak een mooie stok voor jouw opa, oma of jouw buurvrouw. Het lukt je vast om ook een Palmpaaspotje te maken voor de mensen uit het Hoge Heem en het Karel van Manderhof. We hebben 70 Palmpaaspotjes nodig!

Kom op zaterdagochtend je Palmpaasstokken versieren in de Burght. Lukt het je niet om die ochtend te komen, dan kun je natuurlijk ook thuis aan de slag. Voor het maken van de palmpaasstokken kunnen we alle hulp gebruiken. Oudere broers of zussen zijn dus ook welkom.

Het is voor ons handig om te weten hoeveel kinderen we ongeveer kunnen verwachten, in verband met het bestellen van de broodhaantjes en het klaarzetten van de tafels en kruizen. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar emmaenus @ hotmail.com of m.vanamerom @ pkn-uithoorn.nl, met ‘Palmpasen’ in het onderwerp.

Doen jullie mee? Hoe meer kinderen er meelopen, hoe leuker het wordt!

Meer informatie over het project en tips voor het maken van een mooie Palmpaasstok vind je op de website.

Mieke, Sibilla, Leonie, Ingeborg, Angela, Marco en Bart