Wij gaan in kleinere kringen kerken!

 

Beste parochianen, hieronder de nieuwe afspraken (ttv 22 oktober 2020):

1. Het advies is om mondkapjes te dragen bij het binnenkomen in de kerk. Eenmaal op uw plaats zittend mag het mondkapje af. Mondkapjes zijn verkrijgbaar in de hal van de kerk. Deze kosten € 1,00 (donatie) per stuk.

2. Wij streven naar ten hoogste 30 personen per viering. Op tijd komen verlaagt de kans op teleurstelling. Op zondag rond 11.00 uur ontstaat er een korte wachtrij. U mag deze wachtrij niet passeren en dient in de wachtrij 1½ meter afstand houden.

3. Bij de zondagse mis reiken wij (gekleurde) toegangskaarten uit voor de H. Missen in het volgende weekend, naar keuze op zaterdagavond om 19.00 uur (30 stuks beschikbaar) en op zondagochtend om  11.00 uur (30 stuks beschikbaar).

4. Als u géén kaartje heeft of uw kaartje vergeten bent mee te nemen, dient u bij binnenkomst een (wit) aanmeldingsformulier in te vullen. Op deze manier kunnen wij uw contactgegevens doorgeven, in het geval dat de GGD daar om verzoekt.