MUSICAL 4 KINDEREN

Zaterdag 23 november 19.00 uur

Een spetterende musical over engelen die in rep en roer zijn in de hemel, omdat er een speciaal kind geboren gaat worden op aarde. Deze musical wordt verzorgd door de KISI met medewerking van kinderen uit de diverse kinderkoren uit onze regio. Alle kinderen zijn van harte welkom om op die zaterdag 23 november overdag het een en ander in te studeren om op 19.00 uur de uitvoering te geven. Voor hen die actief mee willen doen is er voor deze dag een speciale uitnodiging met alle informatie. Let dus op de posters en flyers om dit door te geven aan uw eventuele kinderen of kleinkinderen. Het belooft heel bijzonder te worden. Een leuke positieve manier om met kinderen en geloof om te gaan. (Groot)ouders en kinderen: van harte welkom op zaterdag 23 november om 19.00 uur in Uithoorn!

Kaartverkoop is op zondag 13/10 en zondag 17/11 na de gezinsmis en op het secretariaat op dinsdag en vrijdag van 9.00-12.00 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *